Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut menossa

28.11.2019 13.14

Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut ovat menossa perinteisen kaavan mukaan.

Kirkkohallituksen, Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ja Turun arkkihiippakunnan edustajista koottu työryhmä päättää näinä kuukausina muun muassa kirkollisen osuuden teeman ja kirkon oman paneelin sisällön.

Koordinaatiotyöryhmän puheenjohtajana toimii projektisihteeri Timo-Matti Haapiainen Kirkkohallituksen toiminnalliselta osastolta.

Suomi-Areena järjestetään 13.-17. heinäkuuta 2020.