Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Seurakuntayhtymä valmiina kirkolliseen SuomiAreenaan

10.7.2019 11.16

Ensi viikolla ma-pe 15.-19. heinäkuuta Porissa järjestettävä SuomiAreena on merkittävä tapahtuma myös kirkolle, joka sekin on jälleen mukana yhtenä tapahtuman järjestäjänä.

Tapahtumaa valmisteleva koordinaatiotyöryhmä, johon seurakuntayhtymän edustajien lisäksi kuuluu edustus myös Kirkkohallituksesta ja Turun arkkihiippakunnasta, piti tiistaina viimeisen kokouksensa tapahtuman tiimoilta. Kaiken todettiin olevan kunnossa.

Tämänkertaisen SuomiAreenan kirkollinen osuus koostuu muun muassa Piispan torikahveista, Piispan iltahetkistä, Erilaisesta minglestä sekä kirkon ja Uskot-foorumin järjestämästä paneelista.

Piispoista mukana ovat tällä kertaa arkkipiispa Tapio Luoma sekä Helsingin piispa Teemu Laajasalo, Tampereen piispa Matti Repo ja Lapuan piispa Simo Peura.