Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pomarkun uuden kirkon remontti on alkanut

20.5.2022 10.47

Pomarkun uuden kirkon remontti on alkanut. Noin viisi kuukautta kestävän remontin aikana kirkko muutetaan tilojen osalta monikäyttöiseksi.

Pomarkun uusi kirkko on Satakunnan ensimmäinen kirkko, joka muutetaan monikäyttöiseksi. Nyt alkanut remontti käsittää huomattavan esteettömyyteen parantamisen lisäksi muun muassa työtilojen rakentamisen kirkkosaliin ja sakastiin pappia ja toimiostotyöntekijää varten. Lisäksi kirkkoon saadaan muun muassa esteetön vessa ja kahvitilat.

Noin 350 000 euroa maksavan remontin pääurakoitsijana on karvialainen Marko Mustajärvi Oy, jonka vastuulla ovat myös lvi-työt. Uudistuvasta ilmeestä vastaa porilainen arkkitehtuuritoimisto Tom Ilomäki.