Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uuden krematorion uuni Italiasta

18.5.2022 18.49

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti keskiviikkoisessa kokouksessaan kiinteistöpäällikön esityksen mukaisesti, että metsähautausmaalle tulevan uuden krematorion uuni hankitaan Italiasta.

Laitetoimittajana on Gem Matthews International S.r.l. hintaan 1 085 248 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Hankinta sisältää krematoriolaitteet, uunin ja suodatinlaitteet jäähdytyslaitteineen sekä krematoriotoiminnan apulaitteet paikalleen asennettuna täysin toimintakuntoisina ja testattuina ja ympäristöluvan ehdot täyttävinä.

Uuden krematorion rakentaminen alkaa vuodenvaihteen tienoilla ja laiteasennusten on tämän hetken arvioiden mukaan määrä toteutua ensi vuoden syksyllä.