Paras kansikuva 2020

Tammikuun Porin Kirkkosanomissa pyysimme seurakuntalaisia äänestämään suosikkikansikuvaansa viime vuodelta.

Vuoden suosituimmaksi kansikuvaksi nousi huhtikuun lehti numero 4. Keväisen luontokuvan kuusenkerkästä oli kuvannut Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tiedottaja Raino Salmijärvi. Kansikuva sai 30 prosenttia annetuista äänistä.

Toiseksi nousi marraskuun kansikuva. Näkymän Keski-Porin urkufasadin läpi kuvasi joulukuussa 2006 Keski-Porin urkuri Juhani Romppanen ennen uusien 58-äänikertaisten urkupillien asennusta. Kuva sai 20 prosenttia äänistä.

Jaetulle kolmossijalle tulivat tammikuun lehden kannessa viserrellyt sinitiainen ja syyskuun numeron kansi urkuri Juhani Romppasesta urkujen äärellä. Molemmat saivat 13,5 prosenttia äänistä ja olivat Raino Salmijärven kuvaamia.

Äänestäjiä oli tänä vuonna runsaasti, ja arvonnassa voitto osui Kaija Vuorelle ja Helena Ketolalle. Voittajille lähetetään lahjakortti postitse. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille.

Viestintäpäällikkö
Porin seurakuntayhtymä