Kirkkosanomat logo

Porin Kirkkosanomat

Porin Kirkkosanomat on Porin ev.lut. seurakuntien julkaisema lehti. Lehti ilmestyy vuoden 2019 alkaen torstaisin 10 kertaa vuodessa.
Porin Kirkkosanomien painosmäärä on 44 200. Lehti jaetaan Porissa kotitalouksiin, joilla ei ole ilmaisjakelukieltoa. Jakelusta vastaa Itella Posti Oy, jakeluhuomautukset suoraan Itellalle. Porin Kirkkosanomat voi myös tilata Viestintäpalveluiden kautta.
Porin Kirkkosanomien toimittamisesta vastaa Viestintäpalvelut. Lehden toimitussihteeri on viestintäpäällikkö Matti Kuhna, ja päätoimittaja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Ilmoitusmyynnin hoitaa Kotimaa Oy:ltä Pirjo Teva, p. 040 680 4057, pirjo.teva@kotimaa.fi
    •    Porin Kirkkosanomien mediakortti

Vuoden 2019 ilmestymisaikataulu

Nro 1 - to 24.1.
Nro 2 - to 28.2.
Nro 3 - to 11.4.
Nro 4 - to 16.5.
Nro 5 - to 13.6.
Nro 6 - to 22.8.
Nro 7 - to 19.9.
Nro 8 - to 17.10.
Nro 9 - to 14.11.
Nro 10 - to 12.12

Porin Kirkkosanomat pääsee lukemaan myös näköispainoksena verkossa.
ISSUU-versio  julkaistaan samaan aikaan paperipainoksen kanssa. Linkki uusimpiin numeroihin tässä alla:

ISSUU-näköispainokset vuoden 2018 lehdistä.

Kirkkosanomien aiempien vuosien numeroita
löytyy lehtiarkistosta.

Vuoden 2018 paras kansikuva

-äänestyksen voittajaksi nousi 33,3 prosentin ääniosuudella kansi numero 4, ma. tiedottaja Tiina Miettisen ottama valokuva äitienpäivä-kukkakimpusta.
Toisen sijan (18,2 %) sai lehti numero 9, jossa oli tiedottaja Raino Salmijärven otos Mariasta, sylissään Jeesuslapsi.
Kolmannelle sijalle ylsi joulukuun numeron 10 kansikuva, joka oli Tiina Miettisen ottama kuva joulukuusen oksasta.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin kaksi voittajaa, jotka saivat lahjakortin kristilliseen kirjakauppaan. Voittajat ovat porilaiset Pirjo Viitanen ja Kauko Marjamäki. Lahjakortit on lähetetty voittajille.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Viestintäpäällikkö