Porin Kirkkosanomat

Kirkkosanomien näköispainos löytyy
verkkoversiona ISSUU-palvelussa tällä linkillä

Porin Kirkkosanomat on Porin ev.lut. seurakuntien julkaisema lehti. Lehti ilmestyy torstaisin 10 kertaa vuodessa.

Porin Kirkkosanomien painosmäärä on 44 200. Lehti jaetaan Porissa kotitalouksiin, joilla ei ole ilmaisjakelukieltoa. Jakelusta vastaa Itella Posti Oy, jakeluhuomautukset suoraan Itellalle. Porin Kirkkosanomat voi myös tilata Viestintäpalveluiden kautta.

Porin Kirkkosanomien toimittamisesta vastaa Viestintäpalvelut. Lehden toimitussihteeri on viestintäpäällikkö Matti Kuhna, ja päätoimittaja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Ilmoitusmyynti

Viestintäväylä Oy

Anna palautetta Kirkkosanomista!

Kerro ajatuksesi oheisella lomakkeella:
Kirkkosanomien yhteydenottolomake

Vuoden 2021 ilmestymisaikataulu

Nro 1 - to 21.1.
Nro 2 - to 25.2.
Nro 3 - to 25.3.
Nro 4 - to 6.5.
Nro 5 - to 10.6.
Nro 6 - to 26.8.
Nro 7 - to 23.9.
Nro 8 - to 28.10.
Nro 9 - to 25.11.
Nro 10 - to 16.12

Porin Kirkkosanomien mediakortti

Paras kansikuva 2020

irkkosanomat 2020 kansikuvakooste

Mikä vuoden 2020 Kirkkosanomien kansista on suosikkisi?

Äänestä 5. helmikuuta mennessä
mielestäsi parasta kansilehteä ilmoittamalla kuvan numero. Jos haluat osallistua palkintojen arvontaan, kerro myös nimi- ja osoitetiedot

sähköpostilla
tiedotus@porievl.fi

tai kirjepostina
Porin Kirkkosanomat
28101 Pori

Kirkkosanomat 2019 -kansikuvia

Näköislehdet verkossa

Porin Kirkkosanomat pääsee lukemaan myös näköispainoksena verkossa.
ISSUU-versio  julkaistaan samaan aikaan paperipainoksen kanssa. Linkki uusimpiin numeroihin tässä alla:

ISSUU-näköispainokset

Vuoden 2020 lehdistä

Vuoden 2019 lehdistä

Vuoden 2018 lehdistä.

Kirkkosanomien vuosien 2007–2017 numerot

löytyvät lehtiarkistosta täältä.

Ja ne Kirkosanomien kellastuneimmat lehdet...

Jouluksi 2020 verkkoon julkaistiin Porin Kirkosanomien aivan ensimmäiset numerot 1950-luvulta. Sivusto täydentyy jatkossa vuosikerta kerrallaan. Tervetuloa tutustumaan!

porinkirkkosanomat.fi

-------------------------

Vuoden 2019 paras kansikuva

Junnilan maisemat veivät voiton

Tammikuun Porin Kirkkosanomissa pyysimme seurakuntalaisia äänestämään suosikkikansikuvaansa viime vuodelta. Joulukuisen lehden kuva Junnilan toimintakeskuksen ympäristöstä voitti 38,6 prosentin ääntenenemmistöllä. Otoksen kuvasi Päivi Kuusela.

Toiseksi ylsi pyhäinpäivän kansikuva marraskuun lehdessä serkuksista Käppärän kappelissa 31,6 prosentilla. Jaetulle kolmossijalle tulivat lehden numerot kaksi ja yhdeksän. Nämä kolme kansikuvaa ovat tiedottaja Raino Salmijärven ottamia.

Äänestäjiä oli tänä vuonna runsaasti, arvonnassa voitto osui Helena Pohjolalle ja Jorma Suomiselle. Heille on lähettetty Kristillisen Kirjakaupan lahjakortti postitse. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille.

Viestintäpäällikkö
Porin seurakuntayhtymä