Porin Kirkkosanomat

Kirkkosanomien näköispainos löytyy
verkkoversiona ISSUU-palvelussa tällä linkilläLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin Kirkkosanomat on Porin ev.lut. seurakuntien julkaisema lehti. Lehti ilmestyy torstaisin 10 kertaa vuodessa.

Porin Kirkkosanomien painosmäärä on 44 200. Lehti jaetaan Porissa kotitalouksiin, joilla ei ole ilmaisjakelukieltoa. Jakelusta vastaa Itella Posti Oy, jakeluhuomautukset suoraan Itellalle. Porin Kirkkosanomat voi myös tilata Viestintäpalveluiden kautta.

Porin Kirkkosanomien toimittamisesta vastaa Viestintäpalvelut. Lehden toimitussihteeri on viestintäpäällikkö Matti Kuhna, ja päätoimittaja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Ilmoitusmyynti

Viestintäväylä Oy

Vuoden 2021 ilmestymisaikataulu

Nro 1 - to 21.1.
Nro 2 - to 25.2.
Nro 3 - to 25.3.
Nro 4 - to 6.5.
Nro 5 - to 10.6.
Nro 6 - to 26.8.
Nro 7 - to 23.9.
Nro 8 - to 28.10.
Nro 9 - to 25.11.
Nro 10 - to 16.12

llmoitusmyynti:
Viestintäväylä Oy
annina.ruokoski@luoteisvayla.fi

______________________________

Yhteydenottolomake

Onko postiosoitteesi muuttunut? Vai haluatko muuten antaa palautetta Kirkkosanomista? Kerro ajatuksesi oheisella lomakkeella:

Kirkkosanomien yhteydenottolomake

Näköislehdet verkossa

Porin Kirkkosanomat pääsee lukemaan myös näköispainoksena verkossa.
ISSUU-versioLinkki avautuu uudessa välilehdessä  julkaistaan samaan aikaan paperipainoksen kanssa. Linkki uusimpiin numeroihin tässä alla:

ISSUU-näköispainokset

Vuoden 2020 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2019 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2018 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kirkkosanomien vuosien 2007–2017 numerot

löytyvät lehtiarkistosta täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ja ne Kirkkosanomien kellastuneimmat lehdet...

Jouluksi 2020 verkkoon julkaistiin Porin Kirkosanomien aivan ensimmäiset numerot 1950-luvulta. Sivusto täydentyy jatkossa vuosikerta kerrallaan. Tervetuloa tutustumaan!

porinkirkkosanomat.fi

-------------------------

Porin kirkkosanomien parhaat kansikuvat 2020

Paras kansikuva 2020

Tammikuun Porin Kirkkosanomissa pyysimme seurakuntalaisia äänestämään suosikkikansikuvaansa viime vuodelta.

Vuoden suosituimmaksi kansikuvaksi nousi huhtikuun lehti numero 4. Keväisen luontokuvan kuusenkerkästä oli kuvannut Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tiedottaja Raino Salmijärvi. Kansikuva sai 30 prosenttia annetuista äänistä.

Toiseksi nousi marraskuun kansikuva. Näkymän Keski-Porin urkufasadin läpi kuvasi joulukuussa 2006 Keski-Porin urkuri Juhani Romppanen ennen uusien 58-äänikertaisten urkupillien asennusta. Kuva sai 20 prosenttia äänistä.

Jaetulle kolmossijalle tulivat tammikuun lehden kannessa viserrellyt sinitiainen ja syyskuun numeron kansi urkuri Juhani Romppasesta urkujen äärellä. Molemmat saivat 13,5 prosenttia äänistä ja olivat Raino Salmijärven kuvaamia.

Äänestäjiä oli tänä vuonna runsaasti, ja arvonnassa voitto osui Kaija Vuorelle ja Helena Ketolalle. Voittajille lähetetään lahjakortti postitse. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille.

Viestintäpäällikkö
Porin seurakuntayhtymä