Porin Kirkkosanomat

Kirkkosanomien näköispainos löytyy
verkkoversiona ISSUU-palvelussa tällä linkilläLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin Kirkkosanomat on Porin ev.lut. seurakuntien julkaisema lehti. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin 10 kertaa vuodessa.

Porin Kirkkosanomien toimittamisesta vastaa Viestintäpalvelut. Lehden toimitussihteeri on viestintäpäällikkö Matti Kuhna, ja päätoimittaja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Porin Kirkkosanomien painosmäärä on 39 400. Lehti jaetaan Porissa kotitalouksiin, joilla ei ole ilmaisjakelukieltoa. Jakelusta vastaa SSM Länsi-Suomi Oy.

Jakeluhuomautukset

Satu Viljanen
p. 044 7222 251
tai
Juha Vettenranta
p. 040 457 0520

tai netissä osoitteessa
https://ssmlansisuomi.fi/fi/jakelupalauteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin Kirkkosanomat voi myös tilata osoitteellisena viestintäpalveluiden kautta.

Ilmoitusmyynti Medeiakortti 2022 - Porin KirkkosanomatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kotimaa Oy

Juha Kurvinen
p. 040 665 5983
juha.kurvinen@kotimaa.fi

Pirjo Teva
pirjo.teva@kotimaa.fi

Porin Kirkkosanomat - Mediakortti 2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2022 ilmestymisaikataulu

Nro 1 - ke 26.1.
Nro 2 - ke 23.2.
Nro 3 - ke 6.4.
Nro 4 - ke 4.5.
Nro 5 - ke 8.6.
Nro 6 - ke 24.8.
Nro 7 - ke 28.9.
Nro 8 - ke 26.10.
Nro 9 - ke 23.11.
Nro 10 - ke 14.12

______________________________

Yhteydenottolomake

Onko postiosoitteesi muuttunut? Vai haluatko muuten antaa palautetta Kirkkosanomista? Kerro ajatuksesi oheisella lomakkeella:

Kirkkosanomien yhteydenottolomake

Näköislehdet verkossa

Porin Kirkkosanomat pääsee lukemaan myös näköispainoksena verkossa.
Uusimman lehden ISSUU-version voi lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Se  julkaistaan samaan aikaan paperipainoksen kanssa.

ISSUU-näköispainokset

Vuoden 2021 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2020 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2019 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2018 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ja ne Kirkkosanomien kellastuneimmat lehdet...

Jouluksi 2020 verkkoon julkaistiin Porin Kirkosanomien aivan ensimmäiset numerot 1950-luvulta. Sivusto täydentyy jatkossa vuosikerta kerrallaan. Tervetuloa tutustumaan!

porinkirkkosanomat.fi

-------------------------

Porin kirkkosanomien parhaat kansikuvat 2020

Paras kansikuva 2020

Tammikuun Porin Kirkkosanomissa pyysimme seurakuntalaisia äänestämään suosikkikansikuvaansa viime vuodelta.

Vuoden suosituimmaksi kansikuvaksi nousi huhtikuun lehti numero 4. Keväisen luontokuvan kuusenkerkästä oli kuvannut Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tiedottaja Raino Salmijärvi. Kansikuva sai 30 prosenttia annetuista äänistä.

Toiseksi nousi marraskuun kansikuva. Näkymän Keski-Porin urkufasadin läpi kuvasi joulukuussa 2006 Keski-Porin urkuri Juhani Romppanen ennen uusien 58-äänikertaisten urkupillien asennusta. Kuva sai 20 prosenttia äänistä.

Jaetulle kolmossijalle tulivat tammikuun lehden kannessa viserrellyt sinitiainen ja syyskuun numeron kansi urkuri Juhani Romppasesta urkujen äärellä. Molemmat saivat 13,5 prosenttia äänistä ja olivat Raino Salmijärven kuvaamia.

Äänestäjiä oli tänä vuonna runsaasti, ja arvonnassa voitto osui Kaija Vuorelle ja Helena Ketolalle. Voittajille lähetetään lahjakortti postitse. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille.

Viestintäpäällikkö
Porin seurakuntayhtymä