Keski-Porin kirkon iltamusiikki

su 8.10. klo 18.00
Laurent Jochum

Keski-Porin kirkko

Pariisin Saint Jean Baptiste -kirkon pääurkurina toimiva Laurent Jochum soittaa iltamusiikkisarjassa sunnuntaina 8. lokakuuta klo 18. Jochum on kansainvälisissä urkukilpailuissa menestynyt soittaja ja hän konsertoi säännöllisesti Euroopan, Kanadan ja USA:n merkittävissä katedraaleissa sekä urkufestivaaleilla. Konsertin säveltäjänimiä ovat mm. J.S. Bach, Felix Mendelssohn, César Franck ja Charles-Marie Widor.

Laurent Jochum opiskeli urkujensoittoa Strasbourgin Konservatoriossa Ándre Strickerin johdolla sekä Lyonin Konservatoriossa Louis Robilliardin johdolla. Hän jatkoi opintojaan monilla mestarikurssella opettajinaan mm. Vincent Warnier, Thierry Escaich, Jean Boyer ja Jean-Charles Ablitzer.
Jochum on voittanut urallaan useita urkukilpailuja, kuten Jean-Louis Florentz-Académie des Beaux-Arts’n  ja Lorrainen kansainvälisen urkukilpailun.
Hän tekee yhteistyötä monien solistien, orkesterien ja kuorojen kanssa joista mainittakoon sopraano Fabrice di Falco, baritoni Philippe Brocard, Ranskan Armeijan Kuoro sekä Kölnin ja Bel’ Arten orkesterit.
Laurent Jochumin äänitystuotanto sisältää monia kriitikoiden ylistämiä, sinfonista urkumusiikkia sisältäviä Cd – levyjä.

Konsertin käsiohjelmat 10 euroa.

 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Keski-Porin seurakunta

Ota yhteyttä

Urkuri
Keski-Porin seurakunta
Hallituskatu 9 b
28100 Pori

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai