Alle 25-v.

to 24.11. klo 18.00 – 21.00

Olotupa

Nuorten aikuisten oma ryhmä.

Alle 25-vuotiaiden illat on tarkoitettu sinulle, joka olet "kasvanut ulos" seurakunnan nuorten toiminnasta sekä sinulle, joka haluat olla olla mukana seurakunnassa nuorena aikuisena ja haluat vahvistaa krisityn identiteettiäsi.

Iltoja on joka toinen viikko. Noin puolet illoista vietetään Olotuvalla ja iltoihin sisältyy opetus, musiikkia ja yhdessäoloa. Ja noin puolet illoista pyritään tekemään jotain toiminnallista ja mukavaa yhdessä (esim. keilaus, leffa, retki tai mitä ikinä yhdessä keksitään).

Voit liittyä mukaan Alle 25-vuotiaden WhatsApp-ryhmään ilmoittamalla puhellinnumerosi Aki-Petrille (0400 309 862)

• Nuorille Nuorille

Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö työikäisten parissa (ei lapsiperheet), lähetys- ja kv-työ, vapaaehtoistyön koordinointi.

Vs. nuorisotyönohjaaja
Liikastentie 28