Nuorten kahvila

ke 26.1. klo 15.00 – 18.00

Olotupa

Avoimien ovien kahvila nuorille. Tule moikkaamaan tuttuja, juttelemaan työntekijöiden kanssa tai vaikka tekemään läksyjä!

Nuorten kahvila on nuorille tarkoitettu avoimien ovien kahvila keskiviikkoisin kello 15-18. Tapahtumapaikkana toimii Länsi-Porin liikekeskuksessa sijaitseva Olotupa (K-Markeria vastapäätä).

Kahvilassa ei ole ohjattua ohjelmaa. Voit tulla paikalle moikkaamaan tuttuja, olemaan tai vaikka tekemään läksyjä. Kahvilassa on aina mukana Länsi-Porin seurakunnan nuorisotyötä tekeviä. Jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat muuten jutella, tule käymään!

Ovet ovat auki. Tule kun ehdit ja jatka matkaa kun siltä tuntuu. Kahvila on osallistujille maksuton. Myös kahvilassa tarjottavat mahdolliset pikkusyömiset ovat maksuttomia.

• Nuorille Nuorille

Seurakunta - ja nuorisopastori