Adventtijuhla

ti 7.12. kello 10.00 - 16.00
Ahlaisten kievari

Länsi-Porin seurakunnan perinteinen adventtijuhla pidetään tänä vuonna Ahlaisten kievarissa. Lippuja tapahtumaan (25 euroa/kpl) on myytävänä ajalla 1.11. - 26.11.2021 seurakuntatoimistosta tai diakoniatyöntekijöiltä. Hinta sisältää kuljetuksen, ruokailun noutopöydästä ja ohjelman.

Länsi-Porin seurakunnan perinteinen adventtijuhla pidetään tänä vuonna Ahlaisten kievarissa. Lipun hinta on 25 euroa ja tuo hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman ja jouluisan ruokailun noutopöydästä.

Lippuja adventtijuhlaan voi ostaa joko Länsi-Porin seurakuntatoimistosta tai diakoniatyöntekijöiltä ajalla 1.11. - 26.11.2021.

Kuljetus juhlaan seuraavasti:
Auto 1:
Lähtee Länsi-Porin kirkolta ja ajaa suoraan kievariin, juhlan jälkeen samaa reittiä takaisin.
Auto 2:
Lähtee Länsi-Porin kirkolta reittiä; Musantie-Vähäraumantie-Kalevanpuisto-Rauhanpuisto-Maantiekatu-Itsenäisyydenkatu-Eteläpuisto-Ahlaisten kievari ja sama reitti toisinpäin takaisin tullessa.

Ahlaisten kievari

Työpiste Länsi-Porin kirkolla

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
28610 Pori

Diakoniatyö perheiden parissa, kun taloudessa on alaikäisiä lapsia. Katso lisätiedoista Maijan esittelyvideo.

Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö alle 60-vuotiaiden yksityishenkilöiden ja pariskuntien parissa, vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi. Katso lisätiedoista Aki-Petrin esittelyvideo.

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.

Seurakuntasihteeri
Länsi-Porin seurakunta
0400 309 858 ajalla 26.7.-13.8.
28610 Pori

Toimisto on auki 26.7.-13.8. välisenä aikana ma-ti ja to klo 9.00-12.00. Muuna aikana toimisto on auki ma-to klo 9.00-14.00. Perjantaisin asiointi puhelimitse ja sähköpostilla.