Retki Teuvalle ja Tuuriin

ti 16.11. kello 07.00 - 21.00

Teemme retken Teuvalle ja Tuuriin marraskuussa. Lähdemme Länsi-Porin kirkolta tiistaina 16.11.2021 aamulla kello 7:00. Ensimmäinen kohteemme on Teuvan kirkko, jossa juomme paikallisen diakoniatyön järjestämät kahvit. Vietämme hartaushetken kirkossa ja saamme esittelyn. Teuvan kirkossa on ainutlaatuinen Tove Janssonin maalaama alttaritaulu.  Teuvan kirkosta jatkamme matkaa kohti virsitaiteilija Simo Korpelan synnyinkotia ja muistomerkkiä. Simo Korpela (1863-1936) oli tunnettu hengellinen runoilija, jonka runot ja sanoitukset ovat jääneet elämään. Synnyinkotia Teuvan Horonkylän Kässyssä pidetään yllä vapaaehtoisvoimin, heitä voi tukea jättämällä vapaaehtoisen tukirahan käydessä.  Ruokailemme Teuvan TEAK:in tiloissa. Teuvalta jatkamme matkaa kohti Tuuria, käymme viemässä Etiopianuttuja eteenpäin lähetettäväksi ja ostoksilla Keskisen kyläkaupassa.  Matkan hinta on 45 euroa, joka sisältää kuljetuksen, kahvituksen Teuvan kirkolla ja ruokailun Teuvan TEAK:issa. 

Teemme retken Teuvalle ja Tuuriin marraskuussa. Lähdemme Länsi-Porin kirkolta tiistaina 16.11.2021 aamulla kello 7:00. Ensimmäinen kohteemme on Teuvan kirkko, jossa juomme paikallisen diakoniatyön järjestämät kahvit. Vietämme hartaushetken kirkossa ja saamme esittelyn. Teuvan kirkossa on ainutlaatuinen Tove Janssonin maalaama alttaritaulu. 

Teuvan kirkosta jatkamme matkaa kohti virsitaiteilija Simo Korpelan synnyinkotia ja muistomerkkiä. Simo Korpela (1863-1936) oli tunnettu hengellinen runoilija, jonka runot ja sanoitukset ovat jääneet elämään. Synnyinkotia Teuvan Horonkylän Kässyssä pidetään yllä vapaaehtoisvoimin, heitä voi tukea jättämällä vapaaehtoisen tukirahan käydessä. 

Ruokailemme Teuvan TEAK:in tiloissa. Teuvalta jatkamme matkaa kohti Tuuria, käymme viemässä Etiopianuttuja eteenpäin lähetettäväksi ja ostoksilla Keskisen kyläkaupassa. 

Matkan hinta on 45 euroa, joka sisältää kuljetuksen, kahvituksen Teuvan kirkolla ja ruokailun Teuvan TEAK:issa. 

 


Järjestäjä

Länsi-Porin seurakunta

Ota yhteyttä

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.