Varttuneempien aamupäivä

to 4.11. kello 10.00 - 12.00
Olotupa

Varttuneempien aamupäivässä tarjolla vertaistukea, samanikäistä seuraa, hartaushetki ja vaihteleva ohjelmaa. Yhteisen ohjelman päätteeksi ruokaillaan yhdessä Olotuvan yhteisessä ruokailussa.

Varttuneempien aamupäivä on tarkoitettu nimensä mukaisesti varttuneemmille henkilöille. Olotuvalle, joka sijaitsee Vähärauman liikekeskuksessa, tullaan kello 10, juodaan kahvit ja kysellään kuulumiset. Ohjelmassa on hartaushetki ja vaihtelevaan ohjelmaa niin visailuista muisteloihin. Ohjelman kesto on noin kaksi tuntia, jonka jälkeen ruokaillaan yhdessä Olotuvan yhteisessä ruokailussa. Ruuan meille valmistavat vapaaehtoiset ja maksu on vapaaehtoinen. Tervetuloa viettämään yhteinen hetki Olotuvalla, joka toinen torstai.

Länsi-Porin seurakunta

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.