Diakonian aamupalahetki Väinölässä

to 4.11. kello 09.00 - 10.00
Tarjottimella valmis aamupala, jossa puurolautanen, teemuki ja voileipä sekä servetti.
Väinölän kirkko

Virkistävä aamupala- ja juttuhetki.

Viikoittainen aamupalahetki on vapaamuotoinen ja avoin tilaisuus kaikille torstaisin klo 9-10 (tarjoilua on klo 9.50 asti) pienen juttuhetken merkeissä.

Maksuttomalla aamupalalla on tarjolla puuroa, voileipää ja kahvia ja teetä.

Oheisohjelmana on tosinaan kanttorien pitämiä musiikkihetkiä klo 9.15 seuraavasti: 30.9., 7.10., 18.11. ja mahdollisesti kerran joulukuussa.

​​​​​​​Aamupalatoiminta tapahtuu aina ajankohtaisen koronaohjeistuksen puitteissa. Osallistujien on tärkeä huomioida hyvä käsihygienia ja käsidesin käyttö.

Syyskaudella-21 aamuapalaa EI ole 28.10. Muista poikkeuskerroista ilmoitetaan erikseen.

Tervetuloa aamupalahetkiin!

Lisätiedot Minna-diakonissalta puh. 0400 309 851 tai Pirjo-emännältä.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.