huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus

ti 2.11. kello 18.00 - 19.30
Iso kappeli

Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus Porin Käppärän Isossa kappelissa

Tule muistamaan poisnukkunutta läheistä, ystävää tai tuttavaa ja hiljentymään hetkeksi Isoon kappeliin. Muualle haudattujen muistopaikalle sytytetään kynttilät huumeisiin kuolleiden muistoksi. Voit myös tuoda oman kynttilän. Ohjelmassa mm. musiikkiesityksiä ja läheisten puheenvuoroja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ennalta ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa!

Huomioithan seuraavat tartuntojen ehkäisemiseen liittyvät turvallisuusohjeistukset:

• ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita
  • huolehdithan turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
  • jonojen välttämiseksi saavuthan ajoissa paikalle. Henkilökunta opastaa sinut istumaan siten, että turvallisuusohjeistukset huomioidaan.
  • käytäthän käsidesiä tullessasi sisään kirkkoon. Käsidesiä jaetaan kirkon sisäänkäynneillä.
  • suosittelemme kasvomaskin käyttämistä tilaisuudessa. Tuothan mukaan oman maskin.

Porin Sininauha ry

Porin Sininauha ry