Leskien kahvila

ti 21.9. kello 10.00 - 11.30
Länsi-Porin kirkko

Leskien kahvila on kohtaamispaikka leskeksi jääneille henkilöille. Kahvila on vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kahvilaan tullaan kello 10, nautitaan pari kupillista kahvia (toki teetäkin on tarjolla), jonka jälkeen ohjelmassa on hartaushetki ja muuta vaihtelevaa ohjelmaa. Leskien kahvilaan kannattaa osallistua vasta sitten, kun omaa surua on jo käsitelty sen verran, että pystyy osallistumaan myös iloiseen ohjelmaan.

Länsi-Porin seurakunta

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.