Suvi-illan Sävelhartaus

Porin Teljän kirkko

Suvi-illan Sävelhartaus -sarja tarjoilee jälleen monipuolisesti musiikkia elokuun iltoihin. Tänä vuonna ohjelmassa on muun muassa Olli Kortekankaan säveltämä kirkko-ooppera ja Paavali Jumppasen tulkintaa Beethovenin musiikista. Konserttisarjan taiteilijoina ovat Arttu Ollikainen, Kalle Virtanen, Stefanie Tuurna, Nicholas Söderlund, Kari Vuola, Tuulia Ylönen, Marko Ylönen, Jukka Nykänen, Minna Tervamäki, Paavali Jumppanen, Carl-Henrik Fernandi, Markus Wargh ja Liisa Aaltola. Tervetuloa!

Ohjelma:

Su 1.8. klo 20 Romantiikan säihkettä Arttu Ollikainen, piano.

Su 8.8. klo 20 This Land is Mine - Klassikoita ja klassista, mm. T. Kuulan, L. Mårtensonin ja K. Chydeniuksen sävellyksiä. Kalle Virtanen, tenori, Stefanie Tuurna, piano.

Su 15.8. klo 20 Ende und Beginn, Kirkko-ooppera, säv. Olli Kortekangas. Nicholas Söderlund, basso, Kari Vuola, urut, Tuulia Ylönen, klarinetti, Marko Ylönen, sello, Jukka Nykänen, piano ja musiikin johto. Koreografia ja tanssi Minna Tervamäki. Monologioopperan esityskielinä ovat sekä suomi että saksa. Esityksen kesto on n. 60 minuuttia.

• Ma 16.8. klo 13 Ende und Beginn, koululaisnäytös.

Su 22.8. klo 20 Lyyrikko - Beethovenin tarina jatkuu, Paavali Jumppanen, piano. Ohjelman esittely ja kahvi klo 19.

Su 29.8. klo 20 Virtuoosit vauhdissa, Carl-Henrik Fernandi, saksofonit, Markus Wargh, urut.

Su 5.9. klo 20 Belkkää Bachia Liisa Aaltola, urut.

Ohjelma 10 e vain ovelta. Kirkko-oopperaan myydään pääsylippuja á 25 e heinäkuun alusta lähtien lippu.fi-sivulla.

Porin Teljän seurakunta