Leikkisä kirkko ulkona (sateella sisällä)

su 11.7. kello 10.00 - 11.00
Kuvassa Leikkisä kirkko Porissa -logo johon on piirretty värikäs kirkkorakennus jolla on hymyilevä suu ja iloiset silmät.
Pihlavan kirkko Pihlavan kirkon pihapiiri

Leikkisä kirkko on erityisesti lasten ja perheiden toiminnallinen kirkkohetki kaikille porilaisille perheille. Heinäkuussa Leikkisä kirkko -pidetään ulkona Pihlavan kirkon pihapiirissä, jos sää suinkin sallii.

Leikkisä kirkko on aina toiminnallinen ja huomioi lasten ja perheiden tarpeet. Aiheena heinäkuussa on luomakunnan sunnuntai eli tutkitaan yhdessä kesäistä luontoa ja ympäristöä. Leikkisän kirkon jälkeen tarjoilua ulkona. Sateella tapahtuma pidetään sisällä Pihlavan kirkossa. Leikkisän kirkon kesto noin 45min.

Paikalla pappi Anna Kasvinen ja diakoni Anne Saarinen.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.

Vastaanotto Ahlaisten seurakuntakodissa ti klo 9–11