Diakonian aamupalahetki Väinölässä koronaohjeistuksella

to 6.5. kello 09.00 - 10.00
Tarjottimella valmis aamupala, jossa puurolautanen, teemuki ja voileipä sekä servetti
Väinölän kirkko

Virkistävä aamupala- ja juttuhetki. Ilmoittaudu ennakkoon, jos olet uusi osallistuja esim. tekstarilla tai soittamalla p. 0400 309 851 (Minna).

Viikoittainen diakonian aamupalahetki Väinölän kirkolla on vapaamutoinen ja avoin tilaisuus klo 9-10 pienen juttuhetken merkeissä. Aamupalan ohessa on joskus pientä ohjelmaa kuten musiikkihetkiä.

Vallitsevan koronatilanteen takia aamupala toimii tarvittaessa kahdessa tilassa kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaan. Säännöllisesti kokoontuvassa ryhmässä voi olla kerrallaan 10 hlöä (per tila).

Rajoitukset voivat kuitenkin nopeasti muuttua. Osallistujien on tärkeä pitää turvavälit 2m ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta yms.

Aamupalaa on tarjolla klo 9.50 asti. Tarjolla on puuroa, voileipiä ja kahvia/teetä. Aamupala on maksuton.

​​​​​​​Tapahtumassa huomioidaan ajankohtainen koronaohjeistus!

Kevätkaudella-2021 aamupalaa EI ole 13.5. Muista poikkeuskerroista ilmoitetaan erikseen.

Kevätkausi päättyy 27.5. aamupalahetkeen ja toiminta jää kesätauolle. Syksyllä toiminta jatkuu syyskuussa 2.9.

Lisätiedot Minna diakonissalta p. 0400 309 851.

Tervetuloa!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.