SOPPI-klubi

ke 5.5. kello 18.00 - 20.30
Pietniemen seurakuntatalo

SOPPI on erityisesti lapsiperheille tarkoitettu ilta, jossa pelataan lautapelejä ja syödään pizzaa. Iltojen yhteydessä järjestetään yleensä lautapeliturnauksen osakilpailu, johon osallistuvat ovat myös tervetulleita iltaan! Ilta päättyy aina työntekijän pitämään hartauteen.

Tervetuloa näkemään muita perheitä pizzan ja pelien ääreen! Ilta on osallistujille maksuton.

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa pysyäksesi ajan tasalla!

5.5. SOPPI pidetään rajoitusten puitteissa. Ilmoittautumiset ennakkoon Kristiinalle 0400 309 816. Muista mainita kaikki jotka perheestänne ovat tulossa!

Liikastentie 28
28610 Pori

Katso lisätiedoista Jussin esittelyvideo.

Vs. nuorisotyönohjaaja
Liikastentie 28