Leskien kahvila

ti 13.4. kello 10.00 - 11.30
Länsi-Porin kirkko

Länsi-Porin kirkolla kokoontuu tiistaisin joukko henkilöitä, joita yhdistää sama elämäntilanne – leskeys. Vertaistukiryhmässä saat tukea toisilta samassa elämäntilanteessa olevilta kahvikupposen äärellä. Kahvilassa pidetään hartaushetki sekä ohjelmallinen tuokio.

Länsi-Porin kirkolle kokoontuu kerran viikossa tiistaisin joukko henkilöitä, joita yhdistää sama elämäntilanne – leskeys. Monelle avioliiton jälkeen elämä tuntuu tyhjältä. Ystävät saattoivat olla yhteisiä ja elämä oli hioutunut yhteen. Kun me elämä muuttuu minä elämäksi, on rakennettava arkikin uusiksi. Vertaistukiryhmässä tapaat samassa elämäntilanteessa olevia, tiedätte kaikki mitä on, kun puoliso menehtyy.  Leskien kahvilan ryhmä ei ole sururyhmä, joten sinne kannattaa tulla mukaan vasta kun jaksaa nähdä elämässä iloisiakin asioita. Leskien kahvilassa on ohjelmassa kahvittelua hyvässä seurassa, hartaushetki ja vaihtelevaa ohjelmaa.

Koronarajoitteiden vuoksi Leskien kahvilaan on ennakkoilmoittautuminen, sillä mukaan voidaan ottaa vain 20 ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä p. 0400 309861

Länsi-Porin seurakunta

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyö yli 60-vuotiaiden parissa, ryhmätoiminta, surutyö. Katso lisätiedoista Kirsin esittelyvideo.