Lähetyksen ja kansainvälisen työn päivä rippikoululaisille

la 10.4. kello 08.30 - 15.00

Osana rippikoulua tutustutaan kirkon lähetys- ja kansainväliseen työhön. Tämä päivä toteutetaan Teams-sovelluksen kautta.

Rippikouluun kuuluu seurakuntaan ja sen toimintaan tutustumista. Tämä tapahtuma on tarkoitettu rippikoululaisille. Päivän aikana ihmetellään, mitä Länsi-Porin seurakunnassa tehdään muissa maissa asuvien ihmisten hyväksi. Tapahtuma on osallistujalle maksuton. Tapahtuma toteutetaan Teams-sovelluksen kautta. Osallistumisohjeet tulevat sähköpostiin.

Koko päivää ei tarvitse kalenterista varata, sillä tapahtumaan osallistutaan oman ryhmän kanssa tiettyyn aikaan. Aikatauluista tietoa sähköpostitse. Jos et pääse oman ryhmäsi kanssa, voit osallistua jonkin toisen ryhmän mukana.

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Liikastentie 28
28610 Pori

Diakoniatyö perheiden parissa, kun taloudessa on alaikäisiä lapsia. Katso lisätiedoista Maijan esittelyvideo.

Seurakunta - ja nuorisopastori

Vapaapäivät maanantai ja tiistai