Väinölän diakoniapiiri (max. 10 hlöä)

to 8.4. kello 13.00 - 14.30
useita palavia tuikkukynttilöitä lautasellla.
Väinölän kirkko

Ryhmä kokoontuu määrätyn teeman, hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä.

Diakoniapiiri on avoin ryhmä, joka sopii erityisesti ikääntyneille. Kokoontumiskertoihin kuuluu alku- ja loppuhiljentyminen, päiväkahvit (maksuton) yhdessäolon merkeissä, laulua ja päivän aiheen käsittelyä.

Piirissä vierailevat säännöllisesti kerran kuukaudessa pastori ja toisinaan kanttori ja muita vierailijoita.

Ryhmä toimii vallitsevan koronatilanteen ohjeistuksen puitteissa kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaan. Säännöllisesti kokoontuvan ryhmän rajoitus on 10 hlöä per tila. Rajoitukset voivat kuitenkin nopeasti muuttua ja tämä huomioidaan ryhmän kokoontumisssa.

Ryhmään tulijoiden on tärkeä noudattaa hyvää käsihygieniaa, pitää turvavälit sekä suosia maskin käyttöä.

Kevätkauden tarkempi esite on saatavissa piirikokoontumissa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.