Raamattupiiri Pihlavassa

to 8.4. kello 15.00 - 17.00
Pihlavan kirkko

Raamattupiiri Pihlavassa

Ryhmä on korona-rajoitusten vuoksi jaettu kahteen pienryhmään. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ohjaajajlle Anna Kasviselle: Puh. 0400309731, anna.kasvinen@evl.fi

Pienryhmät kokoontuvat parillisten viikkojen torstaina Pihlavan kirkon seurakuntasalissa (sama rakennus kuin missä kirkkosali on). Ensimmäinen ryhmä klo 15-16 ja toinen ryhmä klo 16-17.

Kevään tapaamiset: 8.4., 22.4., 6.5., 20.5.2021.

Luetaan yhdessä rauhalliseen tahtiin Raamattua ja mietitään ja keskustellaan yhdessä siitä, mitä siitä voisi oppia ja ammentaa nykyaikana, omaan elämään. Aiempaa raamatunlukukokemusta ei tarvita, toisaalta myös konkarit ovat tervetulleita. Kumpaakin kaivataan yhteiseksi iloksi.

Ryhmästä saa oman Raamatun, jos ei ole omaa vielä.

Keväällä 2021 luemme Matteuksen evankeliumia.

Ryhmää luotsaa pastori Anna Kasvinen.

Meri-Porin seurakunta

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.