Diakonian aamupalahetki Väinölässä (10 hlöä per tila)

to 8.4. kello 09.00 - 10.00
Vihreällä taustalla on kahvi/tee muki ja puurokulho, jossa on lusikka.
Väinölän kirkko

Virkistävä aamupalahetki pienen juttuhetken merkeissä koronarajoitusten puitteissa.

Viikoittainen diakonian aamupalahetki Väinölän kirkolla on vapaamutoinen ja kaikille avoin tilaisuus klo 9-10 pienen juttuhetken merkeissä. Aamupalan ohessa on joskus pientä ohjelmaa kuten musiikkihetkiä.

Vallitsevan koronatilanteen takia aamupala toimii tarvittaessa kahdessa tilassa kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaan. Säännöllisesti kokoontuvassa ryhmässä voi olla kerrallaan 10 hlöä (per tila).

Rajoitukset voivat kuitenkin nopeasti muuttua. Siksi tarpeen mukaan voimassa voi olla myös 6 hlön rajoitus. Osallistujien on tärkeä pitää turvavälit 2m ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta yms.

Aamupalaa on tarjolla klo 9.50 asti. Tarjolla on puuroa, voileipiä ja kahvia/teetä. Aamupala on maksuton.

Tapahtumassa huomioidaan ajankohtainen koronaohjeistus!

Kevätkaudella-2021 aamupalaa EI ole 25.2., 1.4. ja 13.5. Muista poikkeuskerroista ilmoitetaan erikseen.

Lisätiedot Minna diakonissalta p. 0400 309 851.

Tervetuloa!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.