SOPPI-klubi

ke 3.2. kello 18.00 - ke 3.2. kello 20.30
Pietniemen seurakuntatalo

SOPPI on erityisesti lapsiperheille tarkoitettu ilta, jossa pelataan lautapelejä ja syödään pizzaa. Iltojen yhteydessä järjestetään yleensä lautapeliturnauksen osakilpailu, johon osallistuvat ovat myös tervetulleita iltaan! Ilta päättyy aina työntekijän pitämään hartauteen.

Tervetuloa näkemään muita perheitä pizzan ja pelien ääreen! Ilta on osallistujille maksuton.

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa pysyäksesi ajan tasalla!

3.2. Soppiklubiin on ilmoittauduttava etukäteen! Voimme ottaa kerralla mukaan korkeintaan yhteensä 20 henkilöä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Laita keskiviikkoon 3.2. kello 15 mennessä ilmoittautuminen Kristiinalle tekstiviestinä numeroon 0400 309 816. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, montako perheestänne on tulossa.

Muutama toimintaohje ja muistutus Soppiin liittyen:

- Mukaan vain terveenä! Jos perheessänne on sairautta kuten flunssaa, kuumeilua, kurkkukipua jne, pysykää koko perhe kotosalla. :) Muista myös ilmoittautumisen jälkeen ilmoittaa Kristiinalle, jos oireita ilmenee ennen Soppia, ettekä voi paikalle tulla!

- Kaikille osallistujille kasvomaski mukaan! Seurakunnalla on myös maskeja, jos itseltä ei löydy.

- Paikalle saapuessa pestään ja desinfioidaan kädet. Myös pizzan tekoon käsienpesun kautta.

- Pyritään pitämään turvavälit perhekuntien välillä.

vt. kirkkoherra
Liikastentie 28
28610 Pori

Katso lisätiedoista Jussin esittelyvideo.

Vs. nuorisotyönohjaaja
Liikastentie 28