Iltamessu ja olohuoneilta

pe 29.1. kello 18.30 - pe 29.1. kello 21.30
Länsi-Porin kirkko

Iltamessu on koko seurakunnan yhteinen messu, jonka toteutuksessa mukana ovat nuoret. Iltamessu on kestoltaan ja sisällöltään vähän kevyempi. Messun jälkeen on olohuoneilta, joka on vapaata yhdessäoloa ja pelaamista.

Iltamessu on koko seurakunnan yhteinen messu, jonka toteutuksessa mukana ovat leiriavustajakoulutuksessa olevat nuoret. Iltamessu on kestoltaan ja sisällöltään esimerkiksi sunnuntaiaamun messua kevyempi. Esimerkiksi musiikissa käytetään lähes kokonaan Nuoren Seurakunnan Veisukirjaa (NSV). Tervetuloa viettämään ehtoollisjumalanpalvelusta yhdessä nuorten kanssa!

Messun jälkeen vietetään olohuoneiltaa, joka on vapaata yhdessäoloa ja pelaamista. Tervetuloa tapaamaan muita nuoria ja aloittamaan viikonloppu tällaisella setillä!

Voimassaolevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa ja Instagram-tiliämme lansiporinsrknuoret pysyäksesi ajan tasalla!

Iltamessuun ja olohuoneiltaan 29.1. on ilmoittauduttava etukäteen! Lisätietoa ja ilmoittautumislinkin saat Hansilta 0400 309 456.

Seurakunta - ja nuorisopastori

Vapaapäivät maanantai ja tiistai