Väinölän käsityöpiiri

ke 20.1. kello 10.00 - ke 20.1. kello 13.00
Virkattu kukkanen, jossa kaikki on virkattua. Kukkasen ruukku on virkattu valkoisella langalla. Kukkien lehdet ovat virkatut vihreällä ja varsinaiset kukkaset ovat siniseksi virkattuja ja niiden keskellä on keltainen piste. Söötti kukkanen.
Väinölän kirkko

Käsitöitä ja askarteluja tekevä ryhmä. Myös jutustelua ja kahvittelua töiden ohessa.

Käsityöpiiri on avoin ryhmä, joka sopii erityisesti käsitöistä ja askarteluista kiinnostuneille.

Ryhmässä askarrellaan ja tehdään käsitöitä kevätmyyjäisiin, jotka pidetään Väinölän kirkolla lauantaina 27.3. klo 11 alk.

Myyjäisten tuotto lahjoitetaan diakonisiin kohteisiin paikallisesti.

Piiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 10-13 seuraavasti:

20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3. ja pe 26.3.

​​​​​​​Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat vetäjältä Eeva Siiralta paikan päältä.

Tervetuloa!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä. Toistaiseksi myös näiden alueiden lapsiperheet.