PERUTTU Teljän kirjallisuuspiiri klo 18

Porin Teljän kirkko

14.1. kerta on peruttu. Kirjallisuuspiiri jatkuu 4.2., jolloin aiheena on edellisvuoden merkitykselliset lukukokemukset.

Kirjallisuuspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa klo 18-19.30 Teljän kirkolla. Kokoontumiset ovat joka kuun ensimmäinen torstai ellei toisin ole mainittu. Jokaisessa tapaamisessa keskustellaan edellisessä tapaamisessa yhdessä valitusta kirjasta. Kuukauden kirja ilmoitetaan Kirkkosanomissa, Teljän kirkon ilmoitustaululla sekä Teljän kirjallisuuspäivien sekä Porin Teljän seurakunnan Facebook-sivuilla. Mukaan voi tulla milloin haluaa eikä kirjaa tarvitse lukea etukäteen.

Kevät 2021: 14.1. (kuun toinen to) PERUTTU, 4.2. Edellisvuoden merkitykselliset lukukokemukset, 4.3., 8.4. (kuun toinen to), 6.5.2021. Kaikki kerrat pidetään, jos korona-tilanne sallii sen.

Lisätiedot piirin vetäjältä kirjastonhoitaja Arja Paloselta (arja.palonen@gmail.com).

Porin Teljän seurakunta