Porin Teljän messu

Porin Teljän kirkko

Tervetuloa Porin Teljän messuun.

Messu näytetään myös striimattuna eli suorana lähetyksenä Facebookissa Porin Teljän seurakunta -sivulla. Seurakuntalaisia ei näytetä lähetyksissä. Jos olet sairaana, seuraa messua netin kautta.

Saarna Juha Väisänen, liturgi Janne Pelto-Piri, avustava pappi Silja-Maaria Kavasto, kanttori Pia Ylitalo-Maunula. Messu järjestetään yhteistyössä Satakunnan omaishoitajat ry:n kanssa, kirkkokahvit lähetystyön hyväksi.

Vinkkejä messuun:
Voit ottaa messuun mukaan oman virsikirjan. Kännykästä virret voi halutessaan katsoa virsikirja.fi-sivulta.
Kirkossa ohjataan sopivin välein istumaan. Huolehdi myös käsien pesusta kirkolle tullessasi ja ota päällysvaatteet mukaasi kirkkosaliin.
Liturgi ohjeistaa ehtoolliselle saapumisesta. Sivupisteellä ehtoollinen jaetaan lasin takaa, alttarilla voi myös polvistua. Voit rauhassa odottaa omaa vuoroasi istuen.
Lapsille kirkkosalissa on säkkituoleja. Pyhäkoulu on messun aikana.

Porin Teljän seurakunta