Porin Teljän messu klo 10

Porin Teljän kirkko

Tervetuloa Porin Teljän messuun! Messuun mahtuu mukaan hieman yli 80 henkeä.

Messu näytetään myös striimattuna eli suorana lähetyksenä Facebookissa Porin Teljän seurakunta -sivulla ja tallennettuna Porin Teljän seurakunta -YouTube-kanavalla. Seurakuntaa ei näytetä lähetyksissä. Jos olet sairaana, seuraa messua netin kautta.

Saarna Riikka-Liina Saravuoma, liturgi Juha Väisänen, avustava pappi Seppo Sattilainen, kanttori Pia Ylitalo-Maunula.

Vinkkejä messuun:
Voit ottaa messuun mukaan oman virsikirjan. Kännykästä virret voi halutessaan katsoa virsikirja.fi-sivulta. Virret heijastetaan kirkkosalissa valkokankaalle.
Kirkossa ohjataan sopivin välein istumaan. Huolehdi myös käsien pesusta kirkolle tullessasi ja ota päällysvaatteet mukaasi kirkkosaliin.
Liturgi ohjeistaa ehtoolliselle saapumisesta. Sivupisteellä ehtoollinen jaetaan lasin takaa, alttarilla voi myös polvistua. Voit rauhassa odottaa omaa vuoroasi istuen.
Lapsille kirkkosalissa on säkkituoleja. Pyhäkoulu jatkuu kesätauon jälkeen.

Porin Teljän seurakunta