Lintukävely

la 6.6. kello 06.00
Linnut lentävät taivaalla, lähde lintukävelylle kesän alussa
Teemuluodon parkkipaikka, Katontekijäntien päässä Porissa

Lähde omatoimiselle lintukävelylle koska vain tai Pirjo Tiiran opastamana 6.6.2020

Toukokuun puolella ei vielä voi järjestää ohjattua lintukävelyä, mutta voit toki tehdä retken yksin tai turvavälin päässä olevan retkitoverin kanssa. Aamulla klo 6 on paras aika, koska silloin taustahälyä on vähän ja lintujen laulu on parhaimmillaan. Paikan voit valita kotisi läheltä, mutta ei mielellään valtatien tai muun kovin meluisan kohdan läheltä. Kävele rauhallisesti, pysähtele, tunne kevään tuoksuja, kuuntele lintujen lauluja ja muita luonnon ääniä. Katsele lintuja, kasveja ja muuta ympäristöä. Voit toki yrittää tunnistaa lintuja ja kasveja, mutta tärkeämpää on nauttia luonnosta.

Virikkeeksi kävelyllesi raamatunkohta:” Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö. Katso, minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaa? Jes. 43:18-19 ja virsi 568: https://virsikirja.fi/virsi-568-oi-kuinka-kevat-sateilee/

6.6. klo 6 halukkaat voivat osallistua lintukävelyyn Pirjo Tiiran kanssa. Kävelemme rauhallisesti ja helpossa maastossa. Lähtö on Teemuluodon parkkipaikalta Katontekijäntien päästä. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta lisätietoa saat Pirjo Tiiralta pirjo.t.tiira@gmail.com tai 0452518397.


Järjestäjä

Meri-Porin seurakunta