Avoin päiväkerho Lavia

Päiväkerhotilat

Aikuisten ja lasten yhteinen kerho. Maksuton.

Avoin päiväkerho, tuttavallisemmin perhekerho, jonne lapsi on tervetullut niin isovanhemman, sukulaisen, huoltajan tai muun tutun aikuisen kanssa. Tutustut uusiin ihmisiin ja tapaat tuttuja. Yhteiset keskustelut ja lapsiperheen arjen kuulumisten jakaminen on tärkeä osa kerhoa.

Leikkiä, laulua, Taivaan Isän kohtaamista lapsentasoisesti.
Askartelu on yhteistä, ohjattua toimintaa.

Omaat eväät voi ottaa mukaan, tarjolla kahvi ja mehu.
Toiminta on maksutonta. Ei ilmoittautumista, tulette kun pääsette! Kerhossa on hyvä ja rento tunnelma, matala kynnys jonka yli on helppo tulla.
Lämpimästi tervetuloa!

Lavian seurakunta

Väinölän kirkko

Väinölän perhekerho

Perhekerhossa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Perhekerhossa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen äärellä. Olet lämpimästi tervetullut.

Itätuuli, Yhteisötila Salonki, os.Kalskeentie 9

Sampolan perhekahvila

Porin Teljän kirkko

Lastenkirppis tapahtuma Teljän kirkolla

Tule ostamaan vähän käytettyjä lastenvaatteita ja tarvikkeita kirkon eteisaulasta. Kahvitarjoilu sekä pientä puuhaa lapsille.