Esivallankadun perhekerho

Esivallankadun seurakuntakoti

Perhekerhossa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Perhekerhossa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen äärellä. Olet lämpimästi tervetullut.

Perhekerhossa mahdollisuus kohdata muista lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Perhekerhossa leikitään, liikutaan askarrellaan ja hiljennytää yhdessä.

Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen äärellä.

Olet lämpimästi tervetullut.

Perhekerhoja ei ole seuraavina päivinä:

18.2, 7.4,

Esivallankatu 6
28120 Pori
Päkintie 1-3
28330 Pori

Väinölän kirkko

Väinölän perhekerho

Itätuuli, Yhteisötila Salonki, os.Kalskeentie 9

Sampolan perhekahvila

Porin Teljän kirkko

Lastenkirppis tapahtuma Teljän kirkolla

Tule ostamaan vähän käytettyjä lastenvaatteita ja tarvikkeita kirkon eteisaulasta. Kahvitarjoilu sekä pientä puuhaa lapsille.