Väinölän diakoniapiiri

to 23.1. kello 13.00 - to 23.1. kello 14.30
Väinölän kirkko

Ryhmä ikääntyville. Tavataan hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä. Kevätkauden teemana on Toivo.

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2020 parillisina torstai päivinä klo 13-14.30 ajalla 9.1. - 30.4.

Diakoniapiiri on avoin ja maksuton ryhmä, joka sopii erityisen hyvin ikääntyneille. Piirikertaan sisältyy alkuhartaus, päiväkahvit yhdessäolon merkeissä, päivän aiheen käsittelya ja keskustelua siitä, laulua ja loppurukous.

Piirissä vierailevat säännöllisesti pastori ja kanttori vuoroillaan sekä toisinaan myös muita vierailijoita. Piiriesitteitä on jaossa piirissä.

Kevätkauden teemana piirissä ollaan Toivo teeman äärellä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä. Toistaiseksi myös näiden alueiden lapsiperheet.