Väinölän käsityöpiiri

ke 15.1. kello 10.00 - ke 15.1. kello 13.00
Väinölän kirkko

Käsitöistä kiinnostuneille sopiva ryhmä, joka valmistaa käsitöitä kevätmyyjäisiiin. Myyjäistuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Käsityöpiiri on avoin ryhmä. Se sopii erityisen hyvin askartelusta ja käsitöiden tekemisestä kiinnostuneille. Käsitöiden tekemisen ohessa myös keskustellaan ja pidetään kahvihetki.

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2020 parittomina keskiviikkoina klo 10-13 ajalla 15.1. -  25.3. sekä perjantaina 3.4. valmistellaan kevätmyyjäisiä.

Ryhmän tarkoituksena on valmistaa kevätkauden kokoontumisssa käsitöitä ja askarteluja kevätmyyjäisiin 4.4. Myyjäistuotto lahjoitetaan paikallisesti hyväntekeväisyyteen.

Lisätietoja ryhmästä saa ryhmänvetäjältä paikalta päältä.

Tervetuloa mukaan!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä. Toistaiseksi myös näiden alueiden lapsiperheet.