Teljän seurakunnan ulkopuoliset tilat

Tule tapaamaan ja keskustelemaan Porin Teljän seurakunnan papin kanssa. Teljän pappi on tavattavissa joka torstai klo 14-15 Mikkolan Prisman ravintolamaailmassa.

Tarjolla on myös kahvia ja pientä purtavaa.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän kirkko

Teljän kirjallisuuspiiri

Teljän seurakunnan kirjallisuuspiiri kokoontuu joka kuun 1. torstai, klo 18.00 Teljän kirkolla. Vetää kirjastonhoitaja Arja Palonen. Jokaisessa tapaamisessa keskustellaan yhdessä valitusta kirjasta. Voit tulla mukaan milloin haluat eikä kirjaa ole pakko lukea etukäteen. Lisätiedot Arja Palonen, etunimi.sukunimi at gmail.com.