Teljän Syke

Teljän Syke Porin Teljän kirkko

Joka keskiviikko Teljän kirkolla ruumiin ja sielun ravintoa, SYKE eli Siunaavan yhteyden keskiviikko.

Ohjelma:
Klo 12.15–12.30 rukoushetki kirkkosalissa
klo 12.30–14 lounasta ja kahvia tarjolla (vapaaehtoinen maksu)
klo 13.15–13.30 Viisi virttä viikossa kanttorin johdolla
klo 13.30–13.45 Hengen Lento (Raamattua höystettynä selityksillä)
klo 13.45–14.30 rukouspiiri

Päivystävä diakoniatyöntekijä

Tavoitat päivystävän diakoniatyöntekijän klo 12.30–13.30 Teljän kirkolta.  Voit tulla juttelemaan ja kyselemään neuvoja erilaisissa kysymyksissäsi. Työntekijä ei käsittele avustuksia, mutta ohjaa sinua asioissa eteenpäin.

Lapset ja perheet
Myös lapsipeheet ovat tervetulleita SYKE-päivään yhteisen rukouksen ja aterian äärelle. Lapsiperheille voi joskus olla helpotus tulla syömään valmiiseen pöytään vapaaehtoista maksua vastaan.

Helmikellari
Tee hyviä löytöjä arjen tarpeisiin Helmikellarista, joka toimii Teljän kirkon kellarikerroksessa. Helmikellarista voit hakea aikuisten ja lasten vaatteita sekä muuta tavaraa pientä vapaaehtoista maksua vastaan.

Helmikellari on auki SYKE-keskiviikkoisin klo 13–14.30 ja muulloin erikseen sovittaessa seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Porin Teljän seurakunta