Retki Vanhan suurtorin joulumarkkinoille Turkuun

Retki Vanhan suurtorin joulumarkkinoille Turkuun

Turku

Länsi-Porin seurakunta järjestää retken Turkuun, Vanhan suurtorin joulumarkkinoille.

Retkeilevä Länsi-Porin seurakunta järjestää tänä vuonna matkan Turkuun, Vanhalla Suurtorilla pidettäville joulumarkkinoille sunnuntaina 8.12.2019. Lähtö Länsi-Porin kirkolta kello 8:30 reittiä Musantie, Vähäraumantie, Kalevanpuisto, Rauhanpuisto, Maantiekatu, Itsenäisyydenkatu ja Eteläpuisto (klo 8:45), josta eteenpäin kohti Turkua. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilta löydät nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Vanhan Suurtorin alueen jouluisissa myyntikojuissa on tarjolla käsityöläisten taidokkaita tuotteita ja jouluherkkuja. Vanhan ajan markkinatunnelmaa luovat monenlaiset teatteri-, musiikki- ja sirkusesitykset. Pukin pajalla tapaat Joulupukin perheineen!
Perillä aikaa markkinoilla on noin neljä tuntia, jonka jälkeen ruokaillaan jouluisasti Kiisan-Pirtillä Maskussa. Retken hinta on 40 euroa aikuisilta ja 30 euroa lapsilta (alle 12 vuotiailta), sisältäen bussikuljetuksen ja ruokailun. Ilmoittautumiset 29.11. mennessä puhelin 0400/309861. Matkalle voidaan ottaa mukaan 50 henkilöä.

Länsi-Porin seurakunta

Diakonissa
Länsi-Porin seurakunta

Ajanvaraus puhelimitse

Ahlaisten seurakuntakoti

Joulumyyjäiset

Tervetuloa!

Reposaaren pappila

Joulumyyjäiset

Tervetuloa!

Porin Teljän kirkko

Teljän kirkon joulumyyjäiset, eri työmuodot

Teljän kirkon perinteisissä joulumyyjäisissä on tunnelmaa!