Seurakuntapiiri Ahlaisissa

Seurakuntapiiri Ahlaisissa Ahlaisten seurakuntakoti

Tule rohkeasti mukaan seurakuntapiirin toimintaan. Piiristä on tullut monelle yksinelävälle tärkeä kohtaamispaikka. Se tarjoaa virkistystä kaikille ikääntyville arjen keskelle.

Ikääntyville suunnattu seurakuntapiiri on tärkeä kokoontumispaikka, jossa voi tavata ystäviä. Piirissä on mukavaa ohjelmaa, keskustelua ja kahvittelua. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä ja hiljennytään hartaushetkeen.

Meri-Porin seurakunta

Meri-Porin seurakunta

Vastaanotto Ahlaisten seurakuntakodissa ti klo 9–11

Olotupa

Virkistyspäivä ikäihmisille

Virkistyspäivä ikäihmisille, kesto kolme tuntia. Päivän aikana vaihtuvaa ohjelmaa, hartaushetki ja syödään yhdessä kotiruokaa. Päivän päätteeksi vielä pullakahvit.

Olotupa

Virkistyspäivä ikäihmisille

Virkistyspäivä ikäihmisille. Päivän kesto kolme tuntia, jonka aikana vaihtelevaa ohjelmaa, hartaushetki ja ruokaillaan kotiruokaa. Päivän päätteeksi pullakahvit.