Diakonian aamupala Väinölän kirkolla

Diakonian aamupala Väinölän kirkolla Väinölän kirkko

Aloita päiväsi maittavalla ja maksuttomalla aamupalalla yhdessäolon ja jutustelun merkeissä!

Maksuton diakonian aamupalahetki on katettuna syyskaudella:
joka tiistai klo 9-10 ajalla 3.9. - 17.12. Poikkeuksena on tiistai 22.10., jolloin ei ole aamupalahetkeä!

Aamupalahetki on kaikille avoin tapahtuma. Tarjolla on puuroa, leipää lisukkeineen, kahvia ja teetä. Aamupala tarjoaa oivan mahdollisuuden yhdessäoloon ja jutusteluun muiden kanssa.

Voit myös tulla tekemään pienimuotoista vapaaehtoistyötä aamupalan tiimoilta keittiölle. Jos olet tästä kiinnostunut, niin ota yhteys Satuun tai Minnaan.

Toisinaan aamupalahetken yhteydessä voi olla pienimuotoista oheisohjelmaa. Tästä tiedotetaan erikseen.

Lisätiedot diakoniatyöntekijöiltä Minna p. 0400 309 851 ja Satu p. 0400 309 866.

Tervetuloa!

Perhediakoni
Päkintie 1
28200 Pori

Perhe- ja parisuhdetyö sekä lapsiperheiden taloudellinen avustaminen Syyskauden 2019 työpäiväni ovat tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai.

Päkintie 1
28330 Pori

Lapsettomat perhetyypit: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä

Noormarkun seurakunnan ulkopuoliset tilat

Aittamäen kerho

Hyvää mieltä yhdessäolosta!

Väinölän kirkko

Diakonian aamupalahetki Väinölässä

Maittava aamupala (maksuton) antaa hyvän startin päivään yhdessäolon ja jutustelun merkeissä!

Käsityökohtaaminen

Käsitöitä ja porinaa!