Toivon papu - yhteinen keittiö

Toivon papu - yhteinen keittiö Länsi-Porin kirkko

Elämä on parempaa yhdessä nautittuna.

Ruoan yhdessä laittaminen ja nauttiminen on osoitus huolenpidosta ja välittämisestä. Yhdessä tekemisllä ja ruokailemisella on vaikutusta ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin.

Itseään varten ei aina jaksa panostaa ruoanlaittoon, mutta kun on muita ympärillä, niin silloin valmistetaan ruokaa, nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta.

Yhteinen keittiö, Toivon papu, on nimensä mukaisesti tila, johon saa tulla tekemään ruokaa ja ruokailemaan yhdessä.

Talkoolaisille ateria on maksuton, muilta ateriasta veloitetaan 4 € kulujen kattamiseksi.

Päivän aikataulu:

9.00 Ruoanlaitto alkaa
11.00 Päivän rukous ja ruokailu alkaa
12.00 Ruokailu päättyy ja tilan siistiminen alkaa
14.00 Nähdään taas ensi maanantaina!

Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Länsi-Porin seurakunta

Muistokatu 18, Pori

Sininauhan Yhteinen aamiainen

Kaikille avoin yhteinen aamiainen. ensin diakoniavartti ja sen jälkeen syödään maittava brunssiaamiainen.

Väinölän kirkko

Diakoniapiiri Väinölän kirkolla

Virkistävä kohtaamispaikka ikääntyville mm. hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä!

Itätuuli, Yhteisötila Salonki, os.Kalskeentie 9

Sampolan kahvila

Perhekahvilassa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa kuulumisia.