Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki jumalanpalveluksen aikana.

Sunnuntaipyhäkoulu on lasten oma hetki kirkon yläkerran kerhohuoneessa nimeltään Nuotta. Kokoonnumme jumalanpalveluksen aikana. Mukaan voivat tulla kaikki 4 vuotiaasta alkaen ilman omaa aikuista. Nuoremmat aikuisen seurassa. Pyhäkouluun voi tulla siihen ikään asti, kuin tuntuu mukavalta osallistua. Maksuton.

Porin Teljän seurakunta

Länsi-Porin kirkko

Pyhäkoulu

Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin, piirretään, askarrellaan, pelataan ja leikitään. Pyhäkoulu on suunnattu 4-10-vuotiaille tytöille ja pojille.

Länsi-Porin kirkko

Väinölän kirkko

Väinölän messu klo 16

Messu ja pyhäkoulu joka su klo 16 yht. työssä Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) kanssa.