Iltamessu ja olohuoneilta

Länsi-Porin kirkko

Iltamessu on koko seurakunnan yhteinen messu noin kerran kuussa perjantaina kello 18:30. Messun jälkeen olohuoneilta.

Iltamessu on koko seurakunnan yhteinen messu noin kerran kuussa. Messu pidetään perjantaina leiriavustajakoulutuksen jälkeen, jolloin koulutuksessa mukana olevat palvelevat erilaisissa tehtävissä. Iltamessussa käytetään Nuoren Seurakunnan Veisukirjan lauluja.

Messun jälkeen on olohuoneilta noin kello 21:30 asti. Ilta on vapaata oleilua, pelailua ja hengaamista.

Tervetuloa mukaan!

Länsi-Porin seurakunta

Seurakunta - ja nuorisopastori
Länsi-Porin seurakunta

Vapaapäivät maanantai ja tiistai

Väinölän kirkko

Väinölän perhekerho

Perhekerhossa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Pihlavan seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri, jonne voi tulla kuka tahansa Raamattuun tutustumisesta kiinnostunut. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Olet lämpimästi tervetullut. Luemme Raamattua ja on mahdollisuus keskustella ja kuunnella, mitä Raamatun kirjoitukset merkitsevät ja mitä niistä voi oppia omaan elämään.