Diakoniapiiri Väinölän kirkolla

Diakoniapiiri Väinölän kirkolla Väinölän kirkko

Virkistävä kohtaamispaikka ikääntyville mm. hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä!

Diakoniapiiri on avoin ryhmä, joka sopii hyvin erityisesti ikääntyneille. Jokaiseen kokoontumiskertaan sisältyy alkuhartaus, päiväkahvit yhdessäolon merkeissä, päivän aiheen käsitelyä ja laulua.

Piirissä vierailevat säännöllisesti pastori ja kanttori vuoroillaan sekä toisinaan myös muita vierailijoita. Syyskauden tarkempi esite on saatavilla piiristä.

Syyskauden teemana piirissä ollaan risti teeman ympärillä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Lapsettomat perhetyypit: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä

Länsi-Porin kirkko

Toivon papu - yhteinen keittiö

Elämä on parempaa yhdessä nautittuna.

Väinölän kirkko

Diakonian aamupala Väinölän kirkolla

Aloita päiväsi maittavalla ja maksuttomalla aamupalalla yhdessäolon ja jutustelun merkeissä!

Porkan Yhteinen aamiainen

Joka arkitiistai kaikille avoin yhteinen aamiainen Pormestarinluodossa Peräsimentie 5 kerhohuonella.