Risto Lauriala ja Bachin Goldberg-muunnelmat

Risto Lauriala ja Bachin Goldberg-muunnelmat

Maamme tunnetuimpiin pianotaitelijoihin kuuluva Risto Lauriala konsertoi Länsi- Porin kirkossa. Ohjelmassa J.S. Bachin Goldberg-muunnelmat. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€

Risto Lauriala on maamme tunnetuimpia pianotaiteilijoita. Hän on esiintynyt melkein kaikkien Suomen orkestereiden solistina. Lauriala on voittanut mm. Maj Lind pianokilpailun Suomessa, Stepanov-kilpailun Wienissä. Hän on konsertoinut laajalti myös ulkomailla ja levyttänyt.

Pihlavan kirkko

Toivon ilta

Teltanliepeet -konsertti Pihlavan kirkon srk-salissa. Kahvit klo 17.30!

Keski-Porin kirkko

Keski-Porin kirkon iltamusiikki

Keski-Porin kirkon iltamusiikkisarjan kolmannessa konsertissa sunnuntaina 24.marraskuuta esiintyy ruotsalainen urkutaitelija Ralph Gustafsson. Konsertin säveltäjänimiä ovat César Franck ja Louis Vierne. konsertin käsiohjelmat 10 euroa.

Porin Teljän kirkko

Taivas sylissäni - Aarne Pelkosen joulukonsertti

Aarne Pelkonen, baritoni, Jukka Perko, saksofoni, Marzi Nyman, piano, urut ja kitara.