Käsityöpiiri Väinölän kirkolla

Käsityöpiiri Väinölän kirkolla Väinölän kirkko

Ryhmässä askarrellaan ja tehdään käsitöitä adventtimyyjäisiin. Käsillä tekemisen ohessa myös keskustellaan ja kahvitellaan.

Käsityöpiiri on avoin ryhmä ja se sopii erityisen hyvin askartelusta ja käsitöiden tekemisestä kiinnostuneille. Ryhmän tarkoituksena on valmistaa syyskauden kokoontumisissa käsitöitä ja askarteluja adventtimyyjäisiin 30.11.

Käsillä tekemisen ohessa myös keskustellaan ja pidetään kahvihetki.

Lisätietoja ryhmästä saat ryhmän vetäjältä paikan päältä.

Tervetuloa!

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Lapsettomat perhetyypit: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä

Väinölän käsityöpiiri

Käsitöitä ja askarteluja tekevä ryhmä, jossa myös keskustellaan ja pidetään kahvihetki.

Väinölän käsityöpiiri

Ryhmässä askarrellaan ja tehdään käsitöitä kevätmyyjäisiin. Käsillä tekemisen ohessa myös keskustellaan ja kahvitellaan.