Porkan Yhteinen aamiainen

Porkan Yhteinen aamiainen

Joka arkitiistai kaikille avoin yhteinen aamiainen Pormestarinluodossa Peräsimentie 5 kerhohuonella.

Joka arkitiistai kaikille avoin yhteinen aamiainen Pormestarinluodossa Peräsimentie 5 kerhohuonelle. Aloitamme diakoniavartilla ja sen jälkeen syödään yhdessä maittava brunssiaamainen. Jos halaut olla mukana laittamassa aamiaiset, tula jo klo 8:30 paikalle.

Porin seurakuntayhtymä, Keski-Porin seurakunta

Diakonia viranhaltija, Palvelevan puhelimen sihteeri
Porin seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Eteläpuisto 10 B, 2. krs
28100 PORI

Päihde- ja kriminaalityön diakonia

Muistokatu 18, Pori

Sininauhan Yhteinen aamiainen

Kaikille avoin yhteinen aamiainen. ensin diakoniavartti ja sen jälkeen syödään maittava brunssiaamiainen.

Pihlavan seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri, jonne voi tulla kuka tahansa Raamattuun tutustumisesta kiinnostunut. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Olet lämpimästi tervetullut. Luemme Raamattua ja on mahdollisuus keskustella ja kuunnella, mitä Raamatun kirjoitukset merkitsevät ja mitä niistä voi oppia omaan elämään.