Olotupa

Leskien kahvila on vertaistukiryhmä leskeksi jääneille henkilöille. Vertaistukea kahvikupposen äärellä.

Leskien kahvilan ryhmässä on henkilöitä, jotka ovat olleet jo pitkään leskiä sekä heitä, joita suuri suru on koskettanut vasta hiljattain. Ryhmään kannattaa tulla vasta sitten, kun itsestä tuntuu, että suurin suru on muuttanut muotoaan. Leskien kahvilan ryhmä on aktiivinen ja saatamme olla välillä myös käymässä vaikka museossa tai retkellä. Varmistathan ensimmäistä kertaa tullessasi, että olemme paikalla. Parasta antia on vertaistuki kahvikupposen äärellä. Ohjelmassa on myös hartaushetki sekä vaihtelevaa ohjelmaa.

Länsi-Porin seurakunta

Diakonissa