Näköalapaikalla - Viikonloppuleiri naisille Junnilassa 17.-18.8.2019

la 17.8. kello 09.00 - su 18.8. kello 17.00

Näköalapaikalla - Viikonloppuleiri naisille  Junnilassa 17.-18.8.2019 Junnila

Viikonloppuleiri naisille Reposaaren Junnilassa 17.-18.8.2019

Porin ja Ulvilan Naisten Kahvila -toiminnasta tutut teologian tohtori, blogisti Mari-Anna Stålnacken ja KM, terapeutti, taiteilija Hanna-Maria Vahala ovat elokuussa toteuttamassa heiltä kauan toivottua ja odotettua naisten leiriä.  Ystävykset ovat innostuneina suunnitelleet ensimmäistä yhteistä projektiaan.

"Yhteistyömme perustuu keskinäiseen luottamukseen ja yhteiseen näkyyn. Osaamisalueemme täydentävät sopivasti toisiaan ja säännöllisissä tapaamisissamme ideat ryöppyävät ja nauru on herkässä. Jalat maassa ja rukoillen kuitenkin mietitään suunnitelmien toteuttamismahdollisuuksia. Sydämessämme on ilo uskosta ja 'rakkaus pientä ihmistä kohtaan'. Siksi haluamme jakaa sen, mitä Herra on meille antanut."

"Näköalapaikalla" -leiri tähtää naisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hengelliseen kasvuun. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta uskosta käsin. Teemoina ovat mm. sisäinen eheytyminen, uskon syveneminen arjessa ja oman palvelutehtävän löytyminen seurakunnassa. Leirin ohjelmaan sisältyy raamattuluentojen lisäksi terapeuttista luovaa toimintaa, ryhmäkeskusteluja, ulkoilua ja hemmottelua sekä myös mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon. "Luova huone" ja "Hiljainen huone" ovat naisten käytettävissä koko viikonlopun.

Musiikissa palvelee Länsi-Porin seurakunnan kesätyöntekijä Anniina Vahala, joka opiskelee Hollannissa.

Osallistumismaksu 75 e sisältää ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneessa ja ruokailut (petivaatteet 10 e).  Ilmoittautuminen: netissä kirkkoporissa/tapahtumat tai puhelimitse Teljän seurakuntatoimisto 0447 309 666. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje.

Lisätietoja: mariannastalnacke.com/tilaisuudet

Porin Teljän seurakunta