SOPPI-klubi Pietniemessä

Pietniemen seurakuntatalo

Soppi-klubi perheille kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20 Pietniemen seurakuntatalolla

Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta järjestetään perheille Pietniemen seurakuntatalolla (Vanhakartanontie 15, Pori) kerran kuussa keskiviikkoisin.

Soppiin voivat tulla kaikenlaiset ja kaikenkokoiset perheet. Lapset voivat tulla Soppiin mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai joku muu tärkeä aikuinen.

Soppiin ilmoittaudutaan paikan päällä ja mukaan voi tulla koska vain lukuvuoden aikana.

Sopissa siis tehdään pizzaa ja pelaillaan pelejä. Illan aikana on myös pieni hartaushetki. Sopissa tapaat muiden perheiden lisäksi myös seurakunnan työntekijöitä. Sopissa on vapaaehtoinen pizzamaksu.

Länsi-Porin seurakunta

Vs. nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori

Esivallankadun seurakuntakoti

Esivallankadun perhekerho

Perhekerhossa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Väinölän kirkko

Väinölän perhekerho

Itätuuli, Yhteisötila Salonki, os.Kalskeentie 9

Sampolan kahvila

Perhekahvilassa mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa kuulumisia.